Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g2g1.9kcal0g0.5g0g0.2g
Mantelirouhe, 1 rkl4g23kcal0.8g0.2g2g0.5g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl10g5kcal0g1.1g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g50g30kcal0.2g7.5g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä25g43kcal0.3g11g0.3g0g
Flora Vanilla 12%50g95kcal2.2g8g6g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g50g33kcal5.5g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g460kcal18g60.8g16.8g1.4g
Valittu annoskoko191g230kcal9g30.4g8.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna96g115kcal4.5g15.2g4.2g0.4g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59301