Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 38g71kcal10.2g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.8g4.3kcal0.3g0.8g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)33g28kcal0.3g1.2g2.3g0g
Tomaattimurska, 1 prk33g9kcal0.2g1.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.7kcal0.1g1g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, 50g8.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, tuore0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g42g146kcal4.6g30.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g549kcal32.6g74.2g13g2.4g
Valittu annoskoko191g275kcal16.3g37.1g6.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna96g137kcal8.2g18.6g3.3g0.6g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357