Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Lanttu 7.2g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Seiti pakaste 38g29kcal6.6g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g148kcal17.2g6g5.6g1.8g
Valittu annoskoko191g74kcal8.6g3g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna96g37kcal4.3g1.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160