Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 1.3g8.9kcal0.4g0.1g0.8g0.2g
Kirjolohifilee 78g129kcal13.1g0g8.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 27g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Juuriselleri 12g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu2.3g1.9kcal0g0.4g0g0g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 38g50kcal0.9g10.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g497kcal30.4g28.8g27.6g5.6g
Valittu annoskoko191g248kcal15.2g14.4g13.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna96g124kcal7.6g7.2g6.9g1.4g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144785