Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 68g20kcal0.6g3.4g0.1g1.4g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme bonjour 14% valkosipuli34g57kcal2.5g0.8g4.7g0g
Juusto, Arla Kadett 5%23g43kcal7.7g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g287kcal27g12.2g12.2g6g
Valittu annoskoko191g144kcal13.5g6.1g6.1g3g
Annoskoko puolitettuna96g72kcal6.8g3.1g3.1g1.5g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.2g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697