Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekoni atria21g74kcal3.2g0g6.4g0g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g588kcal49g13.6g36g1.8g
Valittu annoskoko191g294kcal24.5g6.8g18g0.9g
Annoskoko puolitettuna96g147kcal12.3g3.4g9g0.5g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731