Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Palvikinkku HK 3%11g11kcal2g0.1g0.3g0g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Atria kevyt Perhenakki34g54kcal3.2g2.5g3.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g419kcal15.2g42.6g19g4.4g
Valittu annoskoko191g209kcal7.6g21.3g9.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna96g105kcal3.8g10.7g4.8g1.1g
Arvot/100g100g109kcal4g11.1g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055