Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 105g48kcal0g11.5g0g0.1g
Mansikka 52g24kcal0.3g4.4g0.1g1g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Mannasuurimo 26g83kcal2.7g16.6g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g377kcal6g81.8g0.8g4g
Valittu annoskoko191g188kcal3g40.9g0.4g2g
Annoskoko puolitettuna96g94kcal1.5g20.5g0.2g1g
Arvot/100g100g98kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970