Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g78g94kcal12.5g1g4.4g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)2.5g9kcal0.1g1.9g0.1g0.1g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g31g38kcal0.9g1.7g3.1g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g303kcal27g9.2g17.8g0.4g
Valittu annoskoko191g152kcal13.5g4.6g8.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna96g76kcal6.8g2.3g4.5g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310