Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g138g151kcal31.6g0g2.9g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g11g44kcal3.7g0g3.2g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g848kcal74g19.2g53g2.2g
Valittu annoskoko191g424kcal37g9.6g26.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna96g212kcal18.5g4.8g13.3g0.6g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480