Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 23g74kcal2.3g13g0.8g2.6g
Rusina 7g21kcal0.2g4.2g0g0.7g
Aprikoosi, kuivattu 5.6g12kcal0.3g2.4g0g0.4g
Auringonkukansiemen 5.6g33kcal1.3g0.7g2.8g0.3g
Mantelilastu (A la meira)4.2g25kcal1g0.3g2.3g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g2.8g10kcal0g2.5g0g0.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g2.8g8.1kcal0.1g1.9g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g369kcal10.4g50.4g11.8g8.6g
Valittu annoskoko191g185kcal5.2g25.2g5.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna96g92kcal2.6g12.6g3g2.2g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997