Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)140g45kcal4.6g6.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl21g74kcal2.9g11.8g1.6g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g377kcal21.6g55.8g6.8g5.2g
Valittu annoskoko191g189kcal10.8g27.9g3.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna96g94kcal5.4g14g1.7g1.3g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534