Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Hiiva, 50g5.6g3.4kcal0.7g0.1g0g0g
Sokeri5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g7kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Margariini 80% keskiarvo6.7g48kcal0g0g5.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki56g32kcal4.8g2.8g0.1g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)11g25kcal1.5g0.1g2.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 23g6kcal0.1g0.3g0.2g0.4g
Rusina6.7g19kcal0.2g4.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g713kcal23.8g112.4g16.8g6g
Valittu annoskoko191g357kcal11.9g56.2g8.4g3g
Annoskoko puolitettuna96g178kcal6g28.1g4.2g1.5g
Arvot/100g100g187kcal6.2g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434