Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 38g76kcal1g0.3g7.4g2.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Katkarapu, rainbow58g58kcal13.2g0g0.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio32g45kcal0.9g2.1g3.8g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g10g17kcal0.2g1.1g1.4g0g
Tilli, tuore 16g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g422kcal32.8g10.8g26.6g7g
Valittu annoskoko191g211kcal16.4g5.4g13.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna96g105kcal8.2g2.7g6.7g1.8g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430