Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 17g38kcal3g0g2.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 30g69kcal5.8g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi7.4g26kcal0.4g5.6g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl8.7g29kcal0.2g0.3g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.3g9kcal0g0g1.1g0g
Kaali, valkokaali65g14kcal0.8g2.2g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g384kcal21g17.8g25g3.6g
Valittu annoskoko191g192kcal10.5g8.9g12.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna96g96kcal5.3g4.5g6.3g0.9g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978