Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g71g114kcal16.4g0g5.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)81g28kcal0.8g5.6g0.4g1.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g313kcal35.8g15.2g12.4g4g
Valittu annoskoko192g156kcal17.9g7.6g6.2g2g
Annoskoko puolitettuna96g78kcal9g3.8g3.1g1g
Arvot/100g100g82kcal9.3g4g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011