Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g11g35kcal5.7g3.1g0.1g1.7g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.9g7.9kcal0g0g0.9g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)109g33kcal1.1g4.4g0.4g0.2g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g22g13kcal0.2g1.1g0.9g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Soijakastike 3.9g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g213kcal15.6g24g4.8g5.2g
Valittu annoskoko192g107kcal7.8g12g2.4g2.6g
Annoskoko puolitettuna96g53kcal3.9g6g1.2g1.3g
Arvot/100g100g56kcal4.1g6.3g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109