Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 44g87kcal12.8g0g3.9g0g
Siankylki, raaka11g35kcal1.6g0g3.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 55g42kcal1g8.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Palsternakka 16g10kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Paprika keltainen 19g5.6kcal0.2g0.9g0g0.4g
Paprika vihreä 19g4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi3.6g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g401kcal32.8g26.8g16.4g5.2g
Valittu annoskoko192g201kcal16.4g13.4g8.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna96g100kcal8.2g6.7g4.1g1.3g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933