Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 73g12kcal0.5g1.5g0.1g1.5g
Vesi102g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.9g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g7.3g18kcal0.4g0.2g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g73kcal2.4g4.6g4.4g3.2g
Valittu annoskoko192g37kcal1.2g2.3g2.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna96g18kcal0.6g1.2g1.1g0.8g
Arvot/100g100g19kcal0.6g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093