Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 66g25kcal0.7g4.5g0.1g1.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g27g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu3.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0.1g
Piparjuuriraaste Felix1.1g3.1kcal0g0.2g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.3g9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g218kcal3.2g16g15g4.8g
Valittu annoskoko192g109kcal1.6g8g7.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna96g55kcal0.8g4g3.8g1.2g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.2g3.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347284