Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä56g62kcal4.4g10.1g0.3g4.5g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Purjosipuli 8.7g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka30g3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Feta, Arla Apetina 3%25g28kcal4.5g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana383g300kcal20.6g35.2g7.6g12g
Valittu annoskoko192g150kcal10.3g17.6g3.8g6g
Annoskoko puolitettuna96g75kcal5.2g8.8g1.9g3g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449