Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g70g78kcal14.8g0g1.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.3kcal0.4g1.3g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g1.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Herkkusieni 28g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g216kcal32.2g5g6.6g1g
Valittu annoskoko192g108kcal16.1g2.5g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna96g54kcal8.1g1.3g1.7g0.3g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006