Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka3.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g21g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g28g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kiinankaali 48g10kcal0.7g1.1g0.1g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g118kcal3.2g12.8g5.6g2g
Valittu annoskoko192g59kcal1.6g6.4g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna96g30kcal0.8g3.2g1.4g0.5g
Arvot/100g100g31kcal0.8g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929