Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali25g5.2kcal0.3g0.8g0g0.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 19g6.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Parsakaali, keitetty, suolaton 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi86g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g1.9g2.5kcal0g0.4g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g192kcal19.6g5.6g9.6g2.6g
Valittu annoskoko192g96kcal9.8g2.8g4.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna96g48kcal4.9g1.4g2.4g0.7g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974