Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)52g182kcal7g34.2g1.5g1.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 47g20kcal1.6g2.3g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl18g24kcal2.4g0.1g1.5g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)9g34kcal2.2g0g2.8g0g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 42g134kcal11.2g0g10g0g
Ketsuppi, Pirkka1.8g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g802kcal49.2g76g32.6g4g
Valittu annoskoko192g401kcal24.6g38g16.3g2g
Annoskoko puolitettuna96g201kcal12.3g19g8.2g1g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.8g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158