Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen900g1170kcal153g18g73.8g0.9g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g500g1350kcal55g240g15g1g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 200g137kcal3g8.4g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g5418kcal435g538.4g200.8g4.2g
Valittu annoskoko1910g2709kcal217.5g269.2g100.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna955g1355kcal108.8g134.6g50.2g1.1g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902