Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g20g19kcal0.3g5g0g2.1g
Mantelirouhe, 1 rkl40g231kcal8.4g2.1g20.2g4.6g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl100g50kcal0g11g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g500g300kcal2g75g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä250g425kcal2.5g110g2.5g0g
Flora Vanilla 12%500g950kcal22.5g80g60g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g500g325kcal55g21g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g4601kcal181.4g608.2g168.4g13.4g
Valittu annoskoko1910g2301kcal90.7g304.1g84.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna955g1150kcal45.4g152.1g42.1g3.4g
Arvot/100g100g121kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59301