Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g4193g7128kcal838.6g0g419.3g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g2096g524kcal31.4g94.3g6.3g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g2096g902kcal50.3g130g6.3g35.6g
Pirkka kermajuusto 17%335g973kcal104g5.4g57g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1258g881kcal150.9g44g12.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g21g189kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21191kcal2350.4g547.4g1045g71.2g
Valittu annoskoko10000g10595kcal1175.2g273.7g522.5g35.6g
Annoskoko puolitettuna5000g5298kcal587.6g136.9g261.3g17.8g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936