Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g1440g1368kcal115.2g201.6g10.1g115.2g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Oliiviöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g40g8kcal0g2.6g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka120g98kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3824g5570kcal247.2g477.8g303.6g239g
Valittu annoskoko1912g2785kcal123.6g238.9g151.8g119.5g
Annoskoko puolitettuna956g1393kcal61.8g119.5g75.9g59.8g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678