Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g126g208kcal21.8g26.7g1.5g1g
Persilja 418g114kcal5.8g4.6g0.8g33.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas837g2343kcal159g0g184.1g0g
Bataatti, kuorittu 1255g1016kcal19.7g211.3g0.6g37.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g4184g1172kcal25.1g249g8.4g104.6g
Peruna, keskikokoinen 60g1506g904kcal22.6g195.8g1.5g13.6g
Sipuli (kuorittu)418g113kcal5.4g20.1g0.8g7.1g
Purjosipuli 1255g287kcal22.7g30.1g2.5g26.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12315kcal564.2g1475.2g400.4g447.8g
Valittu annoskoko10000g6158kcal282.1g737.6g200.2g223.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3079kcal141.1g368.8g100.1g112g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926