Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Viinietikka balsami200g70kcal0g2g0g0g
Rypsiöljy rainbow400g3600kcal0g0g400g0g
Silakkafilee 1200g1725kcal192g0g106.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3832g11568kcal384g195.8g1013.6g0g
Valittu annoskoko1916g5784kcal192g97.9g506.8g0g
Annoskoko puolitettuna958g2892kcal96g49g253.4g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794