Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g104g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 501g2034kcal0g500.5g0g0g
Viinietikka balsami1044g365kcal0g10.4g0g0g
Rypsiöljy rainbow2088g18789kcal0g0g2087.7g0g
Silakkafilee 6263g9001kcal1002.1g0g557.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g60377kcal2004.2g1021.8g5290.2g0g
Valittu annoskoko10000g30189kcal1002.1g510.9g2645.1g0g
Annoskoko puolitettuna5000g15094kcal501.1g255.5g1322.6g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794