Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)300g60kcal0g19.5g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)600g5382kcal0g0g594g0g
Sitruunamehu, laimentamaton300g63kcal0.9g4.8g0g0.3g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g45g44kcal2.7g7.7g0.2g0g
Basilika, tuore 30g8.1kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g30g14kcal0.5g2.2g0.4g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3834g11159kcal10.6g71.2g1189.8g5g
Valittu annoskoko1917g5579kcal5.3g35.6g594.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna959g2790kcal2.7g17.8g297.5g1.3g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423