Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g598kcal68.4g0g36g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g243kcal0g0g27g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g248g69kcal1.5g14.7g0.5g6.2g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Papu valkoinen, keitetty 450g484kcal37.9g63g1.6g31.5g
Tomaattimurska 360g106kcal2g19.1g0.7g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)36g52kcal1.4g3.1g3.7g0g
Harissa 1 annos = 30 g27g75kcal2.1g14.2g2.2g0g
Ketsuppi, Heinz27g28kcal0.2g6.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3834g3377kcal229.8g252g143.8g93.4g
Valittu annoskoko1917g1688kcal114.9g126g71.9g46.7g
Annoskoko puolitettuna959g844kcal57.5g63g36g23.4g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468