Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 169g55kcal1g9.4g0.3g4.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g38kcal1.5g1.5g2.9g0.2g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 141g641kcal29.5g0g58.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 253g89kcal11.7g4.9g0.8g6.3g
Tomaatti 124g28kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Spagetti 84g276kcal8.6g56.1g0.9g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3834g2257kcal106g152.6g128.4g30.6g
Valittu annoskoko1917g1129kcal53g76.3g64.2g15.3g
Annoskoko puolitettuna959g564kcal26.5g38.2g32.1g7.7g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143