KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 8.8g6.6kcal1.2g0.1g0g0.6g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 21g63kcal1.9g11g0.5g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 57g197kcal5.8g40.1g0.7g2g
Flora culinesse8.8g65kcal0g0g7.2g0g
Maitorahka (Pirkka)44g29kcal5.3g1.8g0.1g0g
Siirappi 7.1g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g763kcal28.4g116.4g17g11g
Valittu annoskoko192g381kcal14.2g58.2g8.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna96g191kcal7.1g29.1g4.3g2.8g
Arvot/100g100g199kcal7.4g30.3g4.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584