Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g151g215kcal30.1g0g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g506kcal66.2g2g25.8g0.6g
Valittu annoskoko192g253kcal33.1g1g12.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna96g127kcal16.6g0.5g6.5g0.2g
Arvot/100g100g132kcal17.2g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893