Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 20g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Ruohosipuli 3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 35g46kcal2.9g6.1g0.7g1.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 30g19kcal1g1.4g1.1g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)30g45kcal4.8g1.2g2.4g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 65g36kcal1g8.6g0.1g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g329kcal20g36g11.6g5.4g
Valittu annoskoko192g165kcal10g18g5.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna96g82kcal5g9g2.9g1.4g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964