RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.9g0.1g4.8g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g38g120kcal0g1.1g14.2g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)13g41kcal1.4g8g0.4g1.5g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g55g186kcal7.7g35.5g1.3g3.3g
Raparperi 30g10kcal0.2g1.6g0g0.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.9g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.7g14kcal0.1g3g0.1g0g
Hermesetas-jauhe1.7g4.9kcal0g0.9g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g903kcal31.2g104g41.8g12.8g
Valittu annoskoko192g451kcal15.6g52g20.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna96g226kcal7.8g26g10.5g3.2g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.1g10.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435