Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)24g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen28g10kcal0.1g2.3g0g0.4g
Kalaliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 31g21kcal4.5g0g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%31g27kcal0.3g1.4g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g139kcal10.8g11g5.4g1.6g
Valittu annoskoko192g70kcal5.4g5.5g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna96g35kcal2.7g2.8g1.4g0.4g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181