Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)21g44kcal3g0.1g3.6g0g
Pekoni, paistettu 7g36kcal1.2g0g3.6g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 12g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaatti 53g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Paprikajauhe 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g515kcal25.8g7.6g42g2.8g
Valittu annoskoko192g258kcal12.9g3.8g21g1.4g
Annoskoko puolitettuna96g129kcal6.5g1.9g10.5g0.7g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614