Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g68g19kcal0.7g3.4g0.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g23g79kcal1.6g4.5g6.1g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g4.5g18kcal0.3g0.1g1.3g0g
Ketsuppi, Felix2.2g2kcal0g0.5g0g0g
Salsa medium (Rainbow)5.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g537kcal39.6g17.4g33.2g0.2g
Valittu annoskoko192g269kcal19.8g8.7g16.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna96g134kcal9.9g4.4g8.3g0.1g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006