Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)7.5g54kcal0g0g6g0g
Kananmuna, paistettu 75g151kcal9.6g0.2g12.6g0g
Pekoni rasvainen 27g103kcal3.3g0g10.1g0g
Ranskankerma Valio33g91kcal0.8g1.1g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g825kcal28.8g7.4g75.8g1.8g
Valittu annoskoko193g413kcal14.4g3.7g37.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna96g206kcal7.2g1.9g19g0.5g
Arvot/100g100g214kcal7.5g1.9g19.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240