Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g19g34kcal0.5g1.5g2.8g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g45g77kcal9g0g4.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)47g164kcal6g32.7g0.9g1.5g
Plus maito (Valio), annos 100g9g3.7kcal0.5g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Ingman Pohjanpoika juusto14g56kcal3.4g0.3g4.5g0g
Tomaatti, tuore19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g727kcal43.2g73g28.8g4g
Valittu annoskoko193g364kcal21.6g36.5g14.4g2g
Annoskoko puolitettuna96g182kcal10.8g18.3g7.2g1g
Arvot/100g100g189kcal11.2g19g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445