Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 22g156kcal0.2g0.1g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.6g0.5g1.3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 3.6g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Anjovis 12g30kcal3.4g1.1g1.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Purjosipuli37g6.9kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Pizzajuusto, valio15g50kcal3.6g0g3.8g0g
Muna, annos 60g8.8g7.7kcal0.7g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g902kcal36.4g59.6g57g4.2g
Valittu annoskoko192g451kcal18.2g29.8g28.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna96g225kcal9.1g14.9g14.3g1.1g
Arvot/100g100g234kcal9.5g15.5g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831