Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g314kcal9.3g64g1.1g3.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 10g71kcal0.1g0g8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Hiiva 5g3.7kcal0.7g0.1g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 25g11kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g1171kcal24.8g148.2g51.4g7.2g
Valittu annoskoko192g586kcal12.4g74.1g25.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna96g293kcal6.2g37.1g12.9g1.8g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070