Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g42g86kcal4.3g0.8g7.8g1.2g
Sipuli, tuore8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lanttu 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g5.8g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 54g35kcal0.9g7.1g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.2kcal0.3g0g0.5g0g
Parsakaali, tuore, 257g19g5.8kcal0.9g0.4g0.1g0.3g
Kiinankaali raaka 100g19g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g306kcal14.4g23.2g17.4g7g
Valittu annoskoko193g153kcal7.2g11.6g8.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna96g77kcal3.6g5.8g4.4g1.8g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062