Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Oivariini, 752.9g20kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt21g10kcal0.7g1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g18g55kcal4.7g0.4g3.8g0g
Kesäkurpitsa21g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tumma soijarouhe, risetti10g30kcal5.2g3.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g318kcal28.4g18.4g14.6g4.2g
Valittu annoskoko193g159kcal14.2g9.2g7.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna96g80kcal7.1g4.6g3.7g1.1g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096