Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Oltermanni, perinteinen26g95kcal6.6g0g7.6g0g
Aurajuusto15g51kcal3g0g4.3g0g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika keltainen 15g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki35g28kcal4.6g0.7g0.7g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Tonnikala öljyssä 14g26kcal3.7g0g1.2g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )14g19kcal1.8g0.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g598kcal52g7.4g39.6g2.4g
Valittu annoskoko192g299kcal26g3.7g19.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna96g149kcal13g1.9g9.9g0.6g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062