Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g42g71kcal7.9g0g4.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g42g10kcal1.4g1.2g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)42g146kcal5.3g29g0.8g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g526kcal35.2g61.8g14.6g3.2g
Valittu annoskoko192g263kcal17.6g30.9g7.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna96g132kcal8.8g15.5g3.7g0.8g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908